Zelfvoorziende single? Vind je gelijkgestemde partner

blur-carefree-couple-289237.jpgSingle zelfvoorziener en op zoek naar een gelijkgestemde ziel? Of in elk geval iemand die weet wat je bedoelt als je bijvoorbeeld “mulchen” of “wecken” zegt en niet meteen aan een spectaculaire houding van de Kama Sutra denkt wanneer jij Monsanto noemt en erbij op de grond spuugt? Dat is vaak lastig, vooral als je niet al echt in een cirkel van min of meer gelijkgestemden vertoefd.

Voor al die singles, mannen en vrouwen en alles ertussenin, die een geliefde van het andere geslacht of juist het eigen geslacht zoeken, of iets ertussenin, is er een relaxte facebookgroep: Zelfvoorzienende datinggroep.

Het is er nu nog rustig maar als iedereen nou eens dapper doet en zich aanmeldt dan kunnen er nog mooie dingen gebeuren.

Zoek de groep op, of klik op DEZE link, meld je aan met een profielfoto die echt van JOUW gezicht is zodat de mensen je even in je vast prachtige ogen kan kijken en neem even de tijd om jezelf voor te stellen.

Leg uit wat jij hebt met zelfvoorzienend leven hebt, wat je zoal doet, of je bijvoorbeeld een vegetariër of veganist bent of juist een vleeseter. Houd je van lange wandelingen in de natuur of zit je liever op je knietjes in je moestuin om onkruidjes uit te trekken, of poog je zelf regenwater op te vangen middels je zelfbedachte systeem of ben je een hobby imker met een aantal eigen volkjes? Vergeet niet te melden hoe oud je bent en waar in de wereld of in het land je woont. Kijk ook even rond bij de andere leden en maak eens een praatje. Dat wil niet meteen zeggen dat je iemand moet versieren hoor, je mag ook gewoon gezellig sociaal zijn zolang je maar niet als storend wordt ervaren! Wees gewoon jezelf en kijk eens wat voor leuke mensen je ontmoet.

Kom op, op ieder potje past een dekseltje, dus jouw grote liefde moet ook bestaan. Tenzij….. Tja, tenzij jouw schoonouders nooit kinderen gekregen hebben natuurlijk….

Momenteel is er al een hele leuke sociale hobby imker (man) zoekende  en een beeldschone dame. Helaas zijn ze samen geen match dus ik neem aan dat men op JOU wacht.

Advertenties